F17

Αναζητηση

  A5 Flyer GO

es-c

bikeit n1

agogos-m

GR_Rally_Veria_horizontal_2x20-site

.

rgo p sΈνας μοναδικό αγώνας ολοκληρώθηκε με επιτυχία στα Καλάβρυτα 24-26 Μαΐου, το Rally Greece Off Road 2013!

RALLY GREECE OFFROAD 2013
24-26 MAY | Kalavryta

rgo l smΈνας μοναδικό αγώνας ολοκληρώθηκε με επιτυχία στα Καλάβρυτα 24-26 Μαΐου, το Rally Greece Off Road 2013!

Ένας ιδιαίτερος αγώνας που μας θύμισε παλιότερες εποχές, αφού μετά από πολλά χρόνια επανήλθαν οι κλειστές χωμάτινες ειδικές διαδρομές!

Η πολύ καλή συνδιοργάνωση από τη συνεργασία  Off Road Team, Triple “A” Adventures και Atlas Team σε συνδυασμό με την παρουσία των Ιταλικών πληρωμάτων της Mitsubishi Rally Art Italia με την συνεργασία της DrivEvent έδωσαν ένα ξεχωριστό χρώμα στους αγώνες 4Χ4 τα τελευταία χρόνια.

Ο αγώνας στον οποίο συμμετείχαν 20 πληρώματα αυτοκινήτων, άρχισε με μια Υπερειδική την Παρασκευή το απόγευμα από το Διακοφτό προς την Κερνίτσα, όπου είχαμε και την πρώτη εγκατάλειψη ενός ιταλικού πληρώματος. Νικητής του Προλόγου ήταν οι Θανάσης Παλάσκας – Γιώργος Πετρόπουλος με Mitsubishi Pajero 3.2, με μικρή διαφορά από τους Σταύρο Δημητριάδη – Παναγιώτη Κάλφα με Mitsubishi Pajero επίσης.

Οι επόμενες ημέρες ανήκαν στους Έλληνες πρωταθλητές, που κέρδισαν συνολικά τις 6 από τις 7 ειδικές διαδρομές, ακολουθούμενους από τους θεαματικότατους Πέτρο Σιούτη – Γιώργο Μακρή με Suzuki Jimny 1.8, ενώ το 3ο πλήρωμα Claudio Busseni – Rudi Briani της ιταλικής ομάδας Ralliart ανέβηκε στην 3η θέση παραδεχόμενο – υποκλινόμενο στην ανωτερότητα των Ελλήνων πρωταγωνιστών!

Σημαντική ήταν και η παρουσία πολλών παλιών θρύλων του είδους αυτού των αγώνων, που δήλωσαν κατενθουσιασμένοι και υποσχέθηκαν συστηματική αγωνιστική επανεμφάνιση!

Στην κατηγορία Ζ2 όπου είχε καθημερινά και μία ακόμη μεγάλη ειδική τύπου regularity, νίκησαν οι Βαγγέλης Μπερσής – Γιώργος Τσαταλάς με Jeep Cherolee 2.5

Στις μοτοσυκλέτες νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Σούγιαννης με Husqvarna TE 250, ενώ στα Quad ο Τάκης Ιωνάς ανέβηκε στο 1ο σκαλί του βάθρου οδηγώντας ένα Kawasaki KFX 400.

Η φιλόξενη πόλη των Καλαβρύτων στάθηκε με τον καλύτερο τρόπο αρωγός του αγώνα, και της οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ».

Ευελπιστούμε σε μια ανάλογη συνέχεια, με ακόμη μεγαλύτερη παρουσία Ελλήνων και ξένων οδηγών και πληρωμάτων, στην προσπάθεια αναβίωσης ενός σημαντικού θεσμού στο κόσμο του μηχανοκίνητου Sport.

pdfΑποτελέσματα Ζ1 | Ζ2 | Moto - Quad

Αναλυτικότερα αποτελέσματα και υπέροχες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του αγώνα www.rallygreeceoffroad.gr και στα: www.baja.gr

photoΦωτογραφίες (Παπαδόπουλος Δημοσθένης - Κόλλιας Παναγιώτης)

9L6A2600
9L6A2617
9L6A2666
9L6A3010
9L6A3021
9L6A3147
9L6A3177
9L6A3275
9L6A3300
9L6A3443
9L6A3541
9L6A3620
{youtube}rgl3ud0cckc{/youtube}

rgo p b 

RALLY GREECE OFFROAD
24-26 MAY | Kalavryta | GREECE
Το Διεθνές Rally Greece Offroad που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά από 24 - 26 Μαΐου 2013 στα Καλάβρυτα,  είναι η προσπάθεια τεσσάρων καταξιωμένων ονομάτων στο χώρο του 4x4 που φιλοδοξούν να καθιερώσουν ένα ετήσιο αγώνα που θα συγκεντρώνει όλη την αίγλη των παλαιότερων χρόνων.

Κύριος στόχος της εκδήλωσης είναι η προβολή των αγώνων με οχήματα “εκτός δρόμου”, η προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, η διεξαγωγή ενός άρτιου και ασφαλούς αγώνα.

Ο σχεδιασμός είναι τέτοιος ώστε να διευκολύνει τον ερχομό πληρωμάτων από το εξωτερικό αλλά και να μειώσει το κόστος για τους έλληνες συμμετέχοντες, συμπυκνώνοντας 400 περίπου χιλιόμετρα αγωνιστικής δραστηριότητας μέσα σε ένα μόλις Σαββατοκύριακο.

Το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου θα διεξαχθεί μία “Υπερειδική ” διαδρομή κοντά στον άξονα Πάτρας - Καλαβρύτων όπου και θα διαμορφωθεί η κατάταξη εκκίνησης για την επόμενη ημέρα.

Πρωί του Σαββάτου 25 Μαΐου θα έχουμε το κυρίως “μενού” του αγώνα. Με κέντρο τα πανέμορφα Καλάβρυτα, τα οχήματα με προδιαγραφές ασφάλειας θα πραγματοποιήσουν μία “Κλειστή” Ειδική Διαδρομή 80 χιλιομέτρων περίπου, που θα επαναληφθεί τρεις φορές.

Τα υπόλοιπα αυτοκίνητα με μειωμένες προδιαγραφές ασφαλείας καθώς και οι μοτοσυκλέτες και τα Quads θα ακολουθήσουν μία δικιά τους διαδρομή που θα έχει μήκος περίπου 240 χιλιομέτρων με επιβολή ανώτατης μέσης ωριαίας ταχύτητας.

Για τους επισκέπτες - συνοδούς των πληρωμάτων θα διεξαχθεί εκδρομή παράλληλη του αγώνα που θα τους επιτρέψει να παρακολουθήσουν τόσο την εξελισσόμενη δράση αλλά και την ιστορική κληρονομιά της περιοχής επισκεπτόμενοι τη Μονή της Αγίας Λαύρας.

Πολύ πρωί της Κυριακής 26 Μαΐου θα ξεκινήσει το τελευταίο σκέλος του αγώνα όπου τα αυτοκίνητα με προδιαγραφές ασφαλείας  θα διανύσουν για ακόμη δύο φορές τη “Κλειστή” Ειδική Διαδρομή 80 χιλιομέτρων περίπου ολοκληρώνοντας τον αγώνα νωρίς το μεσημέρι.

Τα υπόλοιπα οχήματα, μοτοσυκλέτες και Quads, θα ακολουθήσουν με τη σειρά τους τη δική τους διαδρομή και όλοι μαζί θα συγκεντρωθούν στα Καλάβρυτα για την Τελετή Απονομής Επάθλων.

Η περίοδος δηλώσεων συμμετοχών έχει ήδη ξεκινήσει. Οπότε δηλώστε - προετοιμαστείτε - ζήστε τη δράση μαζί μας.

Πληροφορίες για τον αγώνα μπορείτε να βλέπετε στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.rallygreeceoffroad.gr καθώς και στο facebook

line

RALLY GREECE OFFROAD
24-26 MAY | Kalavryta | GREECE

Η Οργανωτική Επιτροπή του RALLY GREECE OFFROAD, σε συνεργασία με την Off Road Team, ανακοινώνει τις προνομιακές προσφορές για τους αγωνιζόμενους των αυτοκινήτων 4x4 (κατηγορίες Ζ1, Ζ2) που θα συμμετάσχουν στον επικείμενο Πρωταθληματικό Αγώνα των Καλαβρύτων στις 24-26 Μαΐου.

Οι προσφορές αυτές περιλαμβάνονται στο πλαίσιο οικονομικής ενίσχυσης των αγωνιζομένων ώστε να καταστεί ευκολότερη η συμμετοχή και ευχαρίστηση τους σε όσο το δυνατό περισσότερους αγώνες μέσα στο 2013.

Αναλυτικά για όσα ελληνικά πληρώματα συμμετάσχουν στο RALLY GREECE OFFROAD θα ισχύουν οι παρακάτω εκπτώσεις για προσεχείς αγώνες.

ΣΤΟ RALLY GREECE OFFROAD 2014
Ο 1ος ΕΛΛΗΝΑΣ της Ζ1 του 2013, στην άτυπη Τελική Κατάταξη μεταξύ των Ελλήνων, θα έχει δωρεάν το Παράβολο Συμμετοχής στον ίδιο αγώνα το 2014.
Ο 2ος ΕΛΛΗΝΑΣ της Ζ1 κου 2013, στην άτυπη Τελική Κατάταξη μεταξύ των Ελλήνων, θα έχει 70% έκπτωση στο Παράβολο Συμμετοχής στον ίδιο αγώνα το 2014.
Ο 3ος ΕΛΛΗΝΑΣ της Ζ1 του 2013, στην άτυπη Τελική Κατάταξη μεταξύ των Ελλήνων, θα έχει 50% έκπτωση στο Παράβολο Συμμετοχής στον ίδιο αγώνα το 2014.
Όλοι οι υπόλοιποι ΕΛΛΗΝΕΣ της Ζ1 του 2013 θα έχουν προνόμια που θα ανακοινωθούν με την οριστικοποίηση της ημερομηνίας και της περιοχής που θα διεξαχθεί το RALLY GREECE OFFROAD το 2014.

ΣΤΟ SERRES RALLY RAID 2013
Για όλα τα Ελληνικά Πληρώματα αυτοκινήτων 4x4 (κατηγοριών Ζ1 και Ζ2) που θα έχουν εκκινήσει στο RALLY GREECE OFFROAD παρέχεται έκπτωση 50% στο Παράβολο Συμμετοχής του SERRES RALLY RAID 2013 που περιλαμβάνεται στο Πρωτάθλημα Αντοχής και διοργανώνεται φέτος 26-31 Αυγούστου με βάση την πόλη των Σερρών. Περισσότερα στο www.serresrally.com

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ 2013
Η Off Road Team θα διοργανώσει το ερχόμενο Φθινόπωρο αγώνα για το Πρωτάθλημα Αντοχής 2013 κοντά στην Αττική. Στον αγώνα αυτό θα σχεδιαστούν για τη κατηγορία Ζ1 Ειδικές Διαδρομές κλειστές στη κυκλοφορία, κατά τα πρότυπα του RALLY GREECE OFFROAD. Σε όλους τους εκκινήσαντες τις κατηγορίας Ζ1 στο RALLY GREECE OFFROAD θα τους παρέχεται έκπτωση 30% στον φθινοπωρινό αυτό αγώνα.

Δελτίο Πληροφοριών 1.

Στον αγώνα των Καλαβρύτων της 24-26/05 ορίζονται :
Αλεκος Παπαθάνου - Προεδρος Αγωνοδικών & Παρατηρητής
Νίκος Μανώλης - Αγωνοδίκης
Αντώνης Ιωαννίδης - ΤΕ για τον Τεχνικό έλεγχο της Αθήνας της 22/05
Γιώργος Σωτηρόπουλος - ΤΕ για τον Τεχνικό Ελεγχο στα Καλάβρυτα.
Από τη Γραμματεία ΟΜΑΕ

pdfΕιδικός Κανονισμός - Πρόγραμμα - Πληροφορίες Αγώνα.

pdfΓενικές Πληροφορίες - Χάρτες - Διαδρομές.

excelΦόρμα Συμμετοχής  excelZ1 - Z2  excelMoto - Quad

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
RALLY GREECE OFFROAD
www.rallygreeceoffroad.gr

smf  smy  redbull  amotoe sm  omae sm

GR Rally 2019 poster 8

dirtbikegr

Aurora-ws

ΚΑΛΛΙΑΡΙΔΗΣ καρτα 2019 2

planetsim b

enduronewsB

Motorsite logo

Newsletters

 

   

 

 

logo FIM  fimeurope

hrc-news

.