F17

Αναζητηση

  A5 Flyer GO

es-c

bikeit n1

agogos-m

GR_Rally_Veria_horizontal_2x20-site

.

COFFEE DAYS 2018: Οι “πρώτοι καφέδες” της χρονιάς σε Ναύπλιο και Σπάρτη – Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας και Συνεχίζουμε


Έπιασε άνοιξη και είπαμε να βγούμε. Να πιούμε έναν καφέ. Να σας γνωρίσουμε, να οδηγήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Για τι άλλο (;) για μοτοσυκλέτες. Για ωραίες μοτοσυκλέτες. Χρηστικές για την πόλη, άνετες και απολαυστικές στην οδήγηση. Υπήρχαν διαθέσιμες KTM 390 DUKE και 250 DUKE και Bajaj, DOMINAR 400 και PULSAR RS200.

Τα Coffee Days είναι ένας ακόμη πρωτότυπος τρόπος, μετά τα Orange Days και τα Off Road Days, να έρθει σε επαφή ο κόσμος με τις μοτοσυκλέτες της ΚΤΜ SEE. Και μαζί με αυτές που ήδη γνωρίζουμε, τις πορτοκαλί από την Αυστρία, ήρθε η ώρα να συστηθούν στο ευρύ κοινό και τα μοντέλα της Bajaj.


Τον πρώτο καφέ της χρονιάς τον ήπιαμε στο Ναύπλιο την Τετάρτη 21 Μαρτίου στην καρδιά της γραφικής παλιάς πόλης. Από το πρωί στις έντεκα έως τις πέντε το απόγευμα τα μοντέλα της ΚΤΜ και της Bajaj ήταν στη διάθεση των
ενδιαφερομένων. Μια βόλτα σε μια πόλη όπως το Ναύπλιο, που σφύζει από ζωή, είναι αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων των commuter μοτοσυκλετών των δύο εταιρειών. Τα μοντέλα της ΚΤΜ κέρδισαν τους παρευρισκομένους με την πρώτη ματιά λόγω της "εξωτικής" εμφάνισής τους, ενώ αυτά της Bajaj εκτιμήθηκαν για το όμορφο design τους, λόγω του φιλικού τους χαρακτήρα και της ευκολίας στην οδήγηση. Όταν μάλιστα ενημερώνονταν και για τις τιμές τους, η παραγγελία για δεύτερο καφέ ήταν δεδομένη. 


Ο δεύτερος σταθμός του νέου θεσμού, που από την επόμενη εβδομάδα θα κατευθυνθεί βόρεια, ήταν η πρωτεύουσα του νομού Λακωνίας. Σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία της Σπάρτης οι KTM Duke, Bajaj Dominar και Pulsar RS δεν
σταμάτησαν να "γυρίζουν" με αναβάτες όλων των ηλικιών. Έμπειροι, άπειροι, νέοι σε ηλικία, αλλά και μεγαλύτεροι δοκίμασαν τις δυνατότητες όλων των μοτοσυκλετών και, αν κρίνουμε από τις καταγεγραμμένες αξιολογήσεις τους, έμειναν
απόλυτα ευχαριστημένοι.


Τα Coffee Days συνεχίζονται την επόμενη εβδομάδα. Την Τρίτη 27 Μαρτίου θα πιούμε καφέ στη Λάρισα, στο Las Ramblas Streetcoffee (Βόλου 4), την Τετάρτη 28 στην Κατερίνη, στο Mikel (Μητροπόλεως 1), την Πέμπτη 29 στην Πτολεμαΐδα, στο Δίφωνο (25 ης Μαρτίου 50) ενώ την Παρασκευή 30 Μαρτίου το τελευταίο Coffee Day πριν τις διακοπές του Πάσχα έχει προγραμματιστεί να διοργανωθεί στα Γρεβενά στο Zoomserie (Κ. Ταλιαδούρου 2).


Από τις 11:00 έως τις 17:00 σάς περιμένουμε σε κεντρικά σημεία των πόλεων να πιούμε τον πιο ωραίο καφέ και να οδηγήσουμε τις καλύτερες μοτοσυκλέτες!!!

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται με την υποστήριξη των Συνεργατών της KTM South East Europe. Στην Λάρισα με το κατάστημα NRG Moto Action του Δημήτρη Κατηγιάννη, στην Κατερίνη με το κατάστημα Bob’s Motor Garage, στην Πτολεμαίδα με το κατάστημα MP Motors του Μπάμπη Πλακετά και στα Γρεβενά με το κατάστημα του Βαγγέλη Αμανατιάδη.

Εμείς βάζουμε τις μοτοσυκλέτες και τον καφέ, εσείς βάλτε την καλή σας διάθεση, το κράνος και το δίπλωμα οδήγησης και ελάτε να μιλήσουμε για μοτοσυκλέτες!

Στα Coffee Days 2018 θα συμμετάσχουν οι εξής μοτοσυκλέτες:

• ΚΤΜ 250 DUKE: Η μόνη γυμνή μοτοσυκλέτα 250cc με αληθινά αγωνιστικά γονίδια. Εφοδιασμένη με πληθώρα κορυφαίων εξαρτημάτων, όπως ο συμπαγής και αποτελεσματικός υγρόψυκτος κινητήρας με τους 30hp, το εξαιρετικά ελαφρύ πλαίσιο χωροδικτύωμα, το μοντέρνο σύστημα ψεκασμού, οι κορυφαίες αναρτήσεις της WP και το ψαλίδι-έργο-τέχνης από χυτό αλουμίνιο, η νέα KTM 250 DUKE προσφέρει γνήσια Ready to Race οδηγική απόλαυση σε κάθε, αστική και μη, διαδρομή.
• KTM 390 DUKE: Ο πύραυλος στην στροφή! Συνδυάζοντας τη μέγιστη οδηγική απόλαυση με τη χρηστικότητα αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το αστικό περιβάλλον και για κάθε δρόμο με στροφές.
Χάρη στο μικρό βάρος, τον πανίσχυρο τετράχρονο DOCH κινητήρα με ψεκασμό, ο οποίος αποδίδει 44hp, 43mm πιρούνι USD, ηλεκτρονικός ψεκασμός και φρένα με ακτινικές τετραέμβολες δαγκάνες απευθύνετε σε όλους όσους θέλουν να είναι πάντα στην κορυφή.
• BAJAJ PULSAR RS 200: Η αξιόλογη πρόταση όχι μόνο γιατί είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό μονοκύλινδρο, τετράχρονο, υγρόψυκτο, SOCH 4βάλβιδο κινητήρα με 3 μπουζί με 200cc και απόδοση 24hp, αλλά και γιατί έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την χρηστικότητα, την οικονομία χρήσης και τις επιδόσεις, τόσο σε καθημερινή αστική χρήση όσο και εκτός πόλης
• BAJAJ DOMINAR 400: Το κορυφαίο μοντέλο στην γκάμα της BAJAJ διαθέτει πολυπρόσωπο χαρακτήρα, με άνετη θέση οδήγησης, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και έναν ισχυρό κινητήρα 400cc που αποδίδει 35 hp !!! Διαθέτει digital πίνακα οργάνων, φώτα τεχνολογίας LED παντού, σωστά μελετημένες αναρτήσεις και ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε:

Coffee Days Λάρισα τηλ. 2410 555232
Coffee Days Κατερίνη τηλ. 23510 79157
Coffee Days Πτολεμαίδα τηλ. 24630 53474
Coffee Days Γρεβενά τηλ. 24620 22352

2018 COFFEE DAYS Ναύπλιο Σπάρτη

GKF 0636 1280x843

GKF 0674 1280x882

 

smf  smy  redbull  amotoe sm  omae sm

GR Rally 2019 poster 8

dirtbikegr

Aurora-ws

ΚΑΛΛΙΑΡΙΔΗΣ καρτα 2019 2

planetsim b

enduronewsB

Motorsite logo

Newsletters

 

   

 

 

logo FIM  fimeurope

hrc-news

.