Μεγαλο διεθνες ενδιαφερον για Παγκοσμιο Πρωταθλημα Junior Motocross

Μεγάλο διεθνές ενδιαφέρον για Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross στην Μεγαλόπολη την 1η Αυγούστου!

Με 129 συμμετοχές θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθληνα Junior Motocross (ΜΧ) του 2021, στις 30/7-1 Αυγούστου 2021, στην καταξιωμένη πίστα της Μεγαλόπολης!

Νεαροί αθλητές και αθλήτριες! Από 23 χώρες (17 συμμετοχές από την Ελλάδα!) έχουν αρχίσει ήδη να έρχονται στην χώρα και να εγκλιματίζονται εν όψει του συναγωνισμού ο οποίος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα έντονος και το θέαμα συναρπαστικό.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior Motocross μετέχουν αθλητές/τριες μοτοσυκλέτας σε 3 ηλικιακές κατηγορίες (10-12, 12-14, 13-17 ετών).

To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Junior ΜΧ, διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι σε έναν μόνο αγώνα, σε έναν αγώνα με ιδιαίτερη αίγλη αφού, εκτός του διαγωνισμού των αθλητών σε ατομικό επίπεδο, αγωνίζονται και τα κράτη των αθλητών/τριων μέσω των οργανωμένων νεανικών Εθνικών Ομάδων τους! Μια σύγχρονη νεανική μοτοΟλυμπιάδα.

Το Παγκ. Πρωτ. Junior MX είναι μια μοναδική διοργάνωση στον μηχανικό αθλητισμό η οποία συνδυάζει, την αγωνιστική εικόνα 10χρονων παιδιών να δίνουν ένα εκπληκτικό θέαμα παρά την μικρή τους ηλικία με τις επιδόσεις των 17χρονων «νεαρών ανδρών», επιδόσεις πραγματικά παγκόσμιου επιπέδου.

Τα αθλητικά σωματεία ΑΡΗΣ Πεντέλης και ΑΛΜΑ Μεγαλόπολης δουλεύουν νυχθημερόν για να προσφέρουν σε όλο αυτό το παγκόσμιο, δυναμικό, πολύβουο δυναμικό τις καλύτερες αγωνιστικές συνθήκες.

Σημαντική η κεντρική υποστήριξη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως και η υποστήριξη των ΔΕΗ και Δήμου Μεγαλόπολης. Το Υφυπουργείο Αθλητισμού έχει συμπαρίσταται έμπρακτα όπως και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου με το εξειδικευμένο τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού.

JMX_Orario1.pdf

Share via
Copy link
Powered by Social Snap