OFFROAD DAYS 300X250 ALL

ord3

Αγαπητοί φίλοι της KTM,

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των KTM OFFROAD DAYS το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αττική, ήρθε η στιγμή των KTM OFFROAD DAYS στην Βόρεια Ελλάδα.

Ο στόλος των μοτοσυκλετών είναι πανέτοιμος και θα σας περιμένει στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 8/10/2016 στην περιοχή της Ραιδεστού και την Κυριακή 9/10/2016 στην Βέροια, στην περιοχή Προφήτη Ηλία (πεδίο βολής).

Το πρόγραμμα και για τις 2 εκδηλώσεις θα ξεκινάει στις 10:00 θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα 14:00 - 15:00 και τα test rides θα ολοκληρώνονται στις 17:30.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα KTM OFFROAD DAYS Θεσσαλονίκης και Βέροιας μπορείτε να επικοινωνείτε με την ΜΑΚΙΝΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ Α.Ε. τηλ. 2310-553035

Σας περιμένουμε όλους εκεί με τον offroad εξοπλισμό σας για μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης με τα εξαιρετικά καινοτόμα και εξελιγμένα μοντέλα της KTM.

Η δική σας Πορτοκαλί Ομάδα!

ord1

Αγαπητοί φίλοι της KTM και της HUSQVARNA,

Σας ευχαριστούμε πολύ για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε για την οδήγηση των νέων Offroad μοτοσυκλετών της KTM & της HUSQVARNA, στην εκδήλωση που διοργανώνουμε στις 1 και 2 Οκτωβρίου στην Πίστα του Αγίου Παντελεήμονα Πεντέλης.

Ήδη οι συμμετοχές για τις διαθέσιμες θέσεις για αύριο Σάββατο 1η Οκτωβρίου έχουν κλείσει, ενώ λίγες θέσεις είναι ακόμη διαθέσιμες για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Οι θέσεις αυτές, μπορούν να δεσμευτούν από εσάς μέσα από τα Ελληνικά νέα της ιστοσελίδα μας. Όσοι ενδιαφέρεστε καλό είναι να βιαστείτε διότι όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα.

Για να έρθετε στον χώρο της εκδήλωσης θα πρέπει να φτάσετε από την Λεωφόρο Πεντέλης στην πλατεία της Νέας Πεντέλης μέσω της οδού Αλ.Παναγούλη. Από εκεί θα ακολουθήσετε πορεία προς τον Άγιο Παντελεήμονα (Συντεταγμένες GPS: 38° 03’44.81”Β – 23° 50’54 62”E) και μετά τον οικισμό ειδικά σήματα της ΚΤΜ θα σας κατευθύνουν στην πίστα.

Ραντεβού αύριο στις 10:00

Η Ομάδα της KTM SEE!

KTM OFFROAD DAYS 2016

Το χωμάτινο event της χρονιάς έφτασε! Έλα να οδηγήσεις τις νέες μοτοσυκλέτες KTM στα Offroad Days 2016!

Αθήνα (1 και 2 Οκτωβρίου), Θεσσαλονίκη (8 Οκτωβρίου), Βέροια (9 Οκτωβρίου), και Πάτρα (16 Οκτωβρίου), ένας στόλος μοτοσυκλετών σε περιμένουν. Έλα να διαπιστώσεις γιατί οι αναβάτες με KTM Πρωταγωνιστούν σε όλο τον κόσμο!

Οι κορυφαίοι αναβάτες στον κόσμο του offroad προτιμούν μοτοσυκλέτες KTM. Φυσικά δεν είναι τυχαίο. Κάθε χρόνο η μεγάλη Αυστριακή εταιρεία φροντίζει να ανανεώνει τις μοτοσυκλέτες της με τις σημαντικότερες βελτιώσεις, όπως αυτές έρχονται κατευθείαν από τις μοτοσυκλέτες που οδηγούν οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές!

Για το 2017, οι μοτοσυκλέτες της γκάμας KTM Που βρέθηκαν στο επίκεντρο των εξελίξεων enduro: KTM 250 EXC, 300 EXC, 250 EXC-F, 350 EXC-F, 450 EXC-F, 500 EXC-F είναι εντελώς νέες. Σχεδιασμένες ώστε να προσφέρουν το μέγιστο της απόδοσης, χωρίς να χάνουν την ευκολία χειρισμών, μπορούν να προσφέρουν τεράστιες δυνατότητες εξέλιξης σε έμπειρους, και μη αναβάτες!

Παράλληλα, καλωσορίζουμε τις νέες 125 XC-W και 150 XC-W δύο μοτοσυκλέτες με μοναδική προσωπικότητα και απίστευτη, για τα κυβικά τους, απόδοση!

Οι αλλαγές στις παραπάνω μοτοσυκλέτες φτάνουν έως και το 90% των εξαρτημάτων τους, με σημαντικές μειώσεις στο βάρος και αξιοζήλευτη αύξηση της απόδοσης. Παράλληλα οι δίχρονοι κινητήρες 250cc και 300cc, αποκτούν για πρώτη φορά αντικραδασμικό άξονα, εξασφαλίζοντας σημαντική μείωση στους κραδασμούς και συνεπώς αύξηση της άνεσης του αναβάτη.

Θα ήταν φυσικά αδύνατο, να φανταστεί κανείς ότι οι  μοτοσυκλέτες MX θα παρέμεναν ως είχαν… Βελτιώσεις σε πολλά σημεία, φέρνουν το επίπεδο ακόμη ψηλότερα, κάνοντας το ανταγωνισμό να δείχνει ανήμπορος να απαντήσει. Οι ΚΤΜ 250 SX, 250 SX-F, 350 SX-F, 450 SX-F αποτελούν την πληρέστερη γκάμα MX μοτοσυκλετών στην αγορά, με την KTM 250 SX να κινείται από το νέο δίχρονο σύνολο της εταιρείας.

Τα ψέματα τελείωσαν! Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ακούς! Ήρθε η ώρα να οδηγήσεις τις καλύτερες offroad μοτοσυκλέτες στον κόσμο! Πάρε τον εξοπλισμό σου και ένα να ζήσεις μια από τις καλύτερες εμπειρίες της ζωής σου στα KTM Offroad Days!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε σήμερα με τον πλησιέστερο συνεργάτη της KTM ή δηλώστε συμμετοχή εδώ