Todor, σε εκτιμώ κι ας μην γνωριζόμαστε καλά και δέχομαι ευχάριστα την κατανόηση εκ μέρους σου, του λάθους της οργάνωσης ή του διαφημιστικού γραφείου, και το κυριότερο την ορθή επανάληψη!!!!
Καθόλου δεν μας απασχολεί -ως Έλληνες- η απορία των υπόλοιπων Ευρωπαίων, όπως δεν απασχολεί κι αυτούς η δική μας ανησυχία! Αν αντιμετώπιζαν κι αυτοί προβλήματα διεκδικήσεων εις βάρος της χώρας τους, θα το έβλεπαν αλλιώς. Δυστυχώς , μόνο εμείς αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα και αν εθελοτυφλούν οι πουλημένοι πολιτικοί μας, εμείς -ευτυχώς ακόμα- δεν το κάνουμε.
Έχω συμμετάσχει σε διεθνείς συνομιλίες (με την πρώην ιδιότητά μου ως αξιωματικός του στρατού) σε ΝΑΤΟικο και Ευρωπαϊκό επίπεδο (ένα έγινε στη Σόφια το 2008) και παντού η FYROM αναφέρεται ως FYROM και πουθενά ως Μακεδονία. Ακόμα και οι Τούρκοι και οι Βούλγαροι που την έχουν αναγνωρίσει έτσι αλλά και οι ίδιοι οι Σκοπιανοί, έγραφαν και ανέφεραν FYROM, γιατί αυτή είναι η επίσημη ονομασία της χώρας!!!!!!!! Στο Αφγανιστάν, εγείραμε θέμα οι Έλληνες Αξιωματικοί και συμμαζεύτηκαν κι εκεί πέρα....
Ακόμα και το 2009 που λες, δεν λύθηκε τίποτα. Πάλι εγώ είχα εκφράσει την αντίθεσή μου, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Συνεπώς δε λύθηκε και παραλίγο να επαναληφθεί. Κανείς δε θέλει να ανακατεύει την πολιτική με τον αθλητισμό, αλλά σε τέτοια θέματα, που εμπεριέχεται έμμεση αναγνώριση, ανακατεύονται μόνα τους!!!!
Πάντα φιλικά, Θοδωρής (είμαστε και συνονόματοι

).