F17

Αναζητηση

es-c

1TR18s

OFFROAD DAYS 300X250 ALL

bikeit n1

grc m

swm m

agogos-m

.


1ο Trail Ride | KΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Μαζική χωματοπλοήγηση!

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε η αυλαία των Φιλικών Trail Ride του Off Road Team για το 2017 στην Μάνδρα Αττικής στις 19 Φεβρουαρίου.

Περισσότεροι από 90 συμμετέχοντες, 80 με μοτοσυκλέτες και Quads και 10 με αυτοκίνητα – SSV έδωσαν το δυναμικό παρόν σε μια διαδρομή 100 χιλιομέτρων με αφετηρία και τερματισμό το ELIA Café στην πλατεία Γκλιάτη.

Βατοί χωματόδρομοι, ιδανικοί για κάθε είδους μοτοσυκλέτα, μας καλούσαν να εξερευνήσουμε όμορφες περιοχές της περιοχής της Ειδυλλίας, στο όρος Πατέρας, Καντήλι και στην περιοχή Τιτάν, από την Αγιά Σωτήρα και τα Παλαιοκούντουρα μέχρι το Φίχθι και τον Όσιο Δαυίδ.

Με Road Book ή GPS, αλλά ακόμη και ακολουθώντας την παρέα, μικροί και μεγάλοι φίλοι απόλαυσαν μια όμορφη Κυριακάτικη βόλτα.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν μετάλλιο και αναμνηστικά, ενώ 10 ακόμη κύπελλα δόθηκαν σε ιδιαίτερες παρουσίες όπως αυτή του Τηλέμαχου Τριβέλα που ως συνεπές «ΤΑΧΙ» ανέλαβε να φέρει τον περισσότερο κόσμο από την σωστή πορεία στον τερματισμό.

Τα βλέμματα βέβαια, έκλεψαν για μια ακόμη φορά τα ειδικά χειροποίητα χωματερά μεταλλαγμένα «παπιά» των Εφραίμ Αθανασόπουλου με Daytona 150 και Στέλιου Βλαστάκη με Honda C 50 που αποδεικνύουν έμπρακτα ότι δεν χρειάζεται ούτε ιδιαίτερη μοτοσυκλέτα, αλλά ούτε πολλή δύναμη για να διασκεδάσεις στο χώμα! Αυτοί και η παρέα τους ολοκλήρωσαν την διαδρομή με άνεση, και το χαμόγελο στα χείλη!

Μια ακόμη ιδιαίτερη παρουσία αυτή του Τάκη Μανιάτη – Μαριλένας που συμμετείχαν δικάβαλο με ένα ΚΤΜ 990.

Η μεγαλύτερη ομάδα όμως, ήταν αυτή της ΛΕΜΟΤ (Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών) που με 12 αναβάτες από 18 έως 68 ετών, γονείς και παιδιά, και κεντρικό σύνθημα «Φύσα Αγέρι να παν μπροστά οι γέροι». Μας θύμισαν και θυμήθηκαν παλιές καλές εποχές που η ιστορική λέσχη πρωτοστατούσε στην οργάνωση enduro και χωμάτινων εκδρομών!

Μην ξεχνάμε να αναφέρουμε όμως και τους νικητές στο παιχνίδι θησαυρού, όπου με τις περισσότερες φωτογραφίες και σωστές απαντήσεις πλαισίωσαν το πανηγυρικό βάθρο των Trail Ride! Ήταν ο Βασίλης –KALPAKIS- Νικολάου, ο Γιάννης Ευθυμίου και ο Χρήστος –ΧΟΥΒΟΥ- Βασιλακόπουλος, τους οποίους και ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτογραφίες.

Σας περιμένουμε πλέον ΟΛΟΥΣ στο 2ο Trail Ride για το 2017, που θα γίνει στις 19 Μαρτίου στην Ελευσίνα.

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, τα SWM και AJP, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

IMG 9897

IMG 9921

IMG 9943

IMG 9949

IMG 9962 IMG 9964

IMG 9974

IMG 9984

IMG 9953

IMG 9968

 P5A3420

 P5A3426

 P5A3436  P5A3372

 P5A3483

 P5A3432  P5A3569

 P5A3517

 P5A3532

 P5A3540

 P5A3557

 P5A3580

 1TRb

 

 

1ο Trail Ride | KΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Καλή χρονιά!

Το Off Road Team ξεκινάει δυναμικά την χρονιά του με ένα Trail Ride στην Αττική με μια ακόμη διαδρομή που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον. H νέα δομή των Trail Ride και η προσπάθεια να βρεθούν τα «κρυφά» σημεία που ζητούνται, και να φωτογραφηθούν χαρακτηριστικές περιοχές, φαίνεται να αρέσει βάζοντας καινούργιους στόχους.

Καλή διάθεση, ελαφριά φωτογραφική μηχανή, πνεύμα συνεργασίας, αλλά και προσεκτική παρατήρηση των επισημασμένων σημείων, είναι απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία!

Η εκκίνηση θα γίνει την Κυριακή 19η Φεβρουαρίου από την Μάνδρα Αττικής, από το ELIA Café στην πλατεία Γκλιάτη. Θα εκδράμουμε από εγκαταλελειμμένους χωματόδρομους και όμορφα μοτοπάτια στον Πατέρα και τα Γεράνεια Όρη, για να καταλήξουμε για φαγοπότι σε παρακείμενη ταβέρνα στην Μάνδρα πάλι. Ιδιαίτερες δυσκολίες δεν θα υπάρξουν, αν και θα υπάρχουν επιλογές διαδρομών για κάθε γούστο!

Τα χιλιόμετρα της διαδρομής θα ποικίλουν ανάλογα με την όρεξή σας, αφού θα μπορείτε να αρκεστείτε σε 70, 100 ή ακόμη και 150 μαγικά χιλιόμετρα που μας περιμένουν στο Road Book! Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 6+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ σε ένα διαφορετικό Trail Ride, με νέες διαδρομές, για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από ποδήλατο και μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4.

H διαδρομή διατίθεται σε Road Book ή σε ίχνος για GPS συσκευές και smartphones, ενώ θα υπάρχουν και συνεχείς παρακάμψεις για όσους θέλουν να κάνουν ακόμη λιγότερα χιλιόμετρα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο 1ο Trail Ride για το 2017, με νέο πλάνο και νέες ιδέες, για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4.

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, τα SWM και AJP, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.


 
Σημείο Εκκίνησης

mandra

H εκκίνηση θα γίνει στην Πλατεία Γκλιάτη, στο Cafe Elia, που βρίσκεται στο δρόμο από Μάνδρα για Μελετάκι, πριν φτάσουμε στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης δεξιά μας, απέναντι από τα σχολεία.
www.facebook.com/Elia-Cafe-bistro

Σας περιμένουμε όλους!

smf  smy  redbull  amotoe sm  omae sm

dirtbikegr

Aurora-ws

planetsim b

sop17

bfgoodrich

enduronewsB

Action poster 9

Newsletters

 

   

 

 

logo FIM  fimeurope

hrc-news

.