F17

Αναζητηση

es-c

OFFROAD DAYS 300X250 ALL

bikeit n1

grc m

swm m

agogos-m

.

1ο Trail Ride | KΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Ποιο είναι το εκκλησάκι?
Η αυλαία των Trail Ride για το 2016 άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο στο Limit Up στο Κρυονέρι, ένα αγαπημένο μέρος που είχαμε καιρό να επισκεφτούμε. Το Off Road Team αλλάζοντας τον προσανατολισμό των Trail Ride ανανέωσε το κοινό, την νοοτροπία και τον χαρακτήρα τους, βάζοντας σε ένα παιχνίδι προσανατολισμού, γνώσεων, παρατηρητικότητας, αλλά και φωτογραφίας τους 70+ συμμετέχοντες με όλα τα μέσα! Και όταν λέμε όλα, το εννοούμε! Μοτοσυκλέτες, Quad, ATV, Buggies, αυτοκίνητα, αλλά και Sidecar (μοτοσυκλέτα με καλάθι)!!!

Η διαδρομή δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, ώστε να μπορέσουν όλοι να την ολοκληρώσουν σύντομα παρόλες τις δυσκολίες της. Όμως, ο απώτερος σκοπός, ήταν το «διαγώνισμα» που περίμενε τους συμμετέχοντες, οι ερωτήσεις και οι φωτογραφίες που ζητούσαν απάντηση ή απαθανάτιση, ώστε να παρουσιαστούν στην οργάνωση ως «πειστήρια» διέλευσης της διαδρομής αλλά και της καλλιτεχνικής φύσης του καθένα!

Τα τρία πληρώματα του Vitara Club αν και καθυστερημένα, μετά από «ομαδική» δουλειά συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία με 15/16 σωστές απαντήσεις! Όμως, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Σταμάτης Βαλινάς με ΚΤΜ 990 Adventure που απάντησε έγκαιρα στο μεγαλύτερο ποσοστό ερωτήσεων.

Το δίδυμο Ντάνυ Μακροδημήτρη με Honda CRM 125 και Παναγιώτης Λέκκας με Kawasaki KDX 250 ανέβηκαν στην 2η θέση, με τον Γιώργο Μανουσάκη και Μιχάλη Δουλγεράκη να ανεβαίνουν τελικά στην 3η θέση με Suzuki Vitara οριακά μπροστά από τον Σπύρο Τσιμέκα (Yamaha WR 450F) με μία απάντηση λιγότερη…

Τα βλέμματα και τις εντυπώσεις όλων όμως τράβηξε η συμμετοχή των Παύλου Μουνδρέα και Δημήτρη Γαλλόπουλου, πάνω σε ένα Ural 750 Sidecar 3X2…! Θυμίζοντας μιαν άλλη εποχή, και με ένα μοναδικό Vintage στιλ, η ιδιαίτερη αυτή παρουσία θα μείνει στην ιστορία! Άξιοι!

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, τα SWM και ΑJP, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

5D3 1052
IMG 8233
IMG 8282
IMG 8341
IMG 8379
IMG 8387
IMG 8437
IMG 8465
IMG 8472
IMG 8474
IMG 8492
IMG 8520
IMG 8533
IMG 8556
IMG 8562
IMG 8573
b

1ο Trail Ride | KΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Αλλάζουμε πλεύση!

Το Off Road Team σας εύχεται καλή χρονιά και σας καλωσορίζει στην καινούργια «σελίδα» των Trail Ride για το 2016.

Νέες ιδέες, νέοι στόχοι, νέο πρόγραμμα, με σκοπό να κάνουν τα «παιχνίδια» μας ακόμη πιο όμορφα! Συνδυάζουμε λοιπόν το «Κυνήγι Θησαυρού» με «Φωτογραφικό Διαγωνισμό», όπου οι πληρέστερες και καλύτερες συλλογές θα βραβεύονται αναλόγως!

Η διαδρομή την οποία μπορείτε να ακολουθήσετε είτε με GPS είτε με Road Book, θα περιλαμβάνει διάφορες εκπλήξεις / ερωτήσεις όπως την προσπάθεια να βρείτε τα «κρυφά» σημεία που θα ζητούνται, ή να φωτογραφίσετε ιδιαίτερα τοπία στο διάβα σας.

Καλή διάθεση, ελαφριά φωτογραφική μηχανή, πνεύμα συνεργασίας, αλλά και προσεκτική παρατήρηση των επισημασμένων σημείων, είναι απαραίτητα στοιχεία για την επιτυχία!

Αρχίζουμε στις 31 Ιανουαρίου από το Κρυονέρι, στο αγαπημένο μας Limit Up, με μια διαδρομή έκπληξη, όπου η μόνη δυσκολία θα είναι η λάσπη που θα δώσει τροφή για θέαμα ΚΑΙ στο φωτογράφο μας…!

Τα χιλιόμετρα της διαδρομής θα ποικίλουν ανάλογα με την όρεξή σας, αφού θα μπορείτε να αρκεστείτε σε 45, 70 ή ακόμη και 100 χιλιόμετρα που μας περιμένουν στο Road Book!

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 2- έως 4+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ στο 1ο Trail Ride για το 2016, με νέο πλάνο και νέες ιδέες, για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4.

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, τα SWM, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

smf  smy  redbull  amotoe sm  omae sm

dirtbikegr

Aurora-ws

planetsim b

sop17

bfgoodrich

enduronewsB

SRR17m

Newsletters

 

   

 

 

logo FIM  fimeurope

hrc-news

.