F17

Αναζητηση

es-c

OFFROAD DAYS 300X250 ALL

bikeit n1

grc m

swm m

agogos-m

.

5TRsΤο Off Road Team επανέρχεται με το φθινόπωρο, διοργανώνοντας το 5ο Trail Ride για το 2015!

5ο Trail Ride | KΥΡΙΑΚΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 | ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μια τέλεια μέρα!

Το 5ο Trail Ride έγινε στην περιοχή της Ειδυλλίας και μετά το καλοκαιρινό διάλλειμα ήρθε σαν μια ευχάριστη έκπληξη σε όλους! Έτσι, μετά από αρκετούς μήνες «απουσίας» από τα αντίστοιχα χωμάτινα δρώμενα, οι 90 συμμετέχοντες με μοτοσυκλέτες, Quad, Buggies και αυτοκίνητα, το ευχαριστήθηκαν δεόντως, αφού η Κυριακή στις 18 Οκτώβρη μας πρόσφερε μια φανταστική ημέρα!

Τα 120 χιλιόμετρα της διαδρομής περιείχαν από όλα αλλά κύριο συστατικό ήταν η πέτρα! Δυο μονοπάτια στην αρχή άναψαν τα αίματα για τους πιο θερμόαιμους εντουράδες, ενώ όλα τα δύσκολα ήταν στο πρώτο κομμάτι της διαδρομής, αφήνοντας τα χιλιόμετρα να κυλήσουν απροβλημάτιστα στη συνέχεια.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν οι πολλοί καινούργιοι φίλοι που μπήκαν στο παιχνίδι των Trail Ride, αλλά και οι αρκετές αξιοσημείωτες συμμετοχές για τις οποίες χρήζει ειδική μνεία:

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στους αναβάτες με τις παλιές μοτοσυκλέτες που δίνουν πνοή και ζωή στα «εργαλεία» τους: Ο Παύλος Μαλινδρέτος συμμετείχε με ένα αερόψυκτο Yamaha DT 250 του ’79, ενώ δεν έλειψαν μοτοσυκλέτες όπως Honda XR 600 με τον Νίκο Καϊπάνο, Suzuki DR 350 με τον Φάνη Τσιώλη, ένα μικρό Aprilia RX 125 με τον Παναγιώτη Καπίδη…

Καλό «παρεάκι» το Kawasaki Sherpa του Θεόδωρου Βαββά, το Yamaha Serow του Δημήτρη Αγγελόπουλου, το Ηοnda XLR 250 του Χαράλαμπου Σαντζηλιώτη…

Αλλά και αυτό με τα 5 μικρά δικάβαλα Quad και την Σωσάννα Μπάλεκ στο τιμόνι, που αντιμετώπισαν ομαδικά τα τεχνικά προβλήματα που τους έτυχαν.

Ο Εφραίμ Αθανασόπουλος πάνω σε ένα 100άρι «παπί» Daytona απέδειξε ότι δεν χρειάζονται «καθαρόαιμα» όταν θες να κάνεις το κέφι σου, όπως και ο Γιώργος Στύλιος με τον Γιώργο Σταμούλη που ολοκλήρωσαν την διαδρομή πάνω σε δυο Vespa 200άρες του ’79, έχοντας απλώς ένα ζευγάρι ειδικά λάστιχα! Σε όλους αυτούς αξίζει ένα μεγάλο «Μπράβο» όχι μόνο γιατί έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα στη βόλτα και την παρέα μας, αλλά γιατί απέδειξαν ότι «Όλα γίνονται αν υπάρχει θέληση»!

Η Πλατεία Γκλιάτη στην Μάνδρα και το ΕΛΙΑ γέμισε ζωή και μοτοσυκλέτες με αποκορύφωμα την ώρα της απονομής όπου βραβεύτηκαν ΚΑΙ οι γυναίκες του Trail Ride, που –όλο και περισσότερες- δείχνουν να το διασκεδάζουν, είτε ως οδηγοί, είτε ως συνοδηγοί! Χαιρόμαστε να τις έχουμε για να ομορφαίνουν την παρέα μας.

Το ραντεβού μας ανανεώνεται για τα τέλη Νοέμβρη, σε μέρος και διαδρομή που θα ανακοινωθεί σύντομα…

Τα Trail Ride του Off Road Team στηρίζουν η AJP motos, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

IMG 1460
IMG 1466
IMG 1585
IMG 1611
IMG 1624
IMG 1647
IMG 1750
IMG 1768
IMG 1788
IMG 1847
IMG 1856
IMG 1911

5TRb

5ο Trail Ride | KΥΡΙΑΚΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 | ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Από τον Πατέρα στα Γεράνεια!

Το Off Road Team επανέρχεται με το φθινόπωρο, διοργανώνοντας το 5ο Trail Ride για το 2015! Ο καιρός είναι ο πλέον κατάλληλος, και τα χώματα ετοιμάζονται ήδη να μας υποδεχτούν,
στις 18 Οκτωβρίου του 2015!

Με αφετηρία και τερματισμό στη Μάνδρα Αττικής, θα εκδράμουμε από εγκαταλελειμμένους χωματόδρομους και όμορφα μοτοπάτια στον Πατέρα και τα Γεράνεια Όρη, για να καταλήξουμε για φαγοπότι σε παρακείμενη ταβέρνα! Ιδιαίτερες δυσκολίες δεν θα υπάρξουν, αν και θα υπάρχουν επιλογές διαδρομών για κάθε γούστο!

Τα χιλιόμετρα της διαδρομής θα ποικίλουν ανάλογα με την όρεξή σας, αφού θα μπορείτε να αρκεστείτε σε 100, 150 ή ακόμη και 200 μαγικά χιλιόμετρα που μας περιμένουν στο Road Book!

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 6+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ σε ένα διαφορετικό Trail Ride, με νέες διαδρομές, για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από ποδήλατο και μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4.

Φυσικά θα κληρωθούν και δώρα από τους χορηγούς μας! Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν τα νέα AJP Enduro 240 και 250 της νεοεισαχθείσας στη χώρα μας αντιπροσωπείας!

Το Trail Ride στηρίζουν ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας, η AJP motos, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

excelΔηλώσεις συμμετοχών: moto quad | 4x4 | bike

Ολοκληρώθηκε η διαδρομή του 5ου Trail Ride! 120 χιλιομετράκια για όσους την κάνουν όλη, χωρίς λάσπες και γλιστερά, με αρκετή σταθερή πέτρα - όχι κοφτερή ή κυλιόμενη... Στην αρχή πάμε περιφερειακά της Μάνδρας και ανεβοκατεβαίνουμε το "μυστικό δρομάκι" προς το Νεράκι, δίπλα στην Εθνική. Υπάρχει ένα δύσκολο μονοπάτι κατηφορικό μετά από αυτό το αρχικό κομμάτι, κάπου στο 15ο χιλιόμετρο, στο οποίο επιλέγετε εάν μπείτε ή θα πάτε από την καβάτζα! Μετά η διαδρομή κυλάει ευχάριστα στον Πατέρα, περνάει πάνω από την Ψάθα και το Αλεποχώρι με θέα τα Βαθυχώρια, περνάει προς Βίλια, Παλαιοκούντουρα, Τιτάνα, και ακολουθεί τον αγωγό του Μόρνου. Στη συνέχεια θα μπούμε στο "Σκυλόρεμα" για να επιστρέψουμε προς την μεριά της Μάνδρας.

Σημείο Εκκίνησης

mandra

Πολλές και νέες συμμετοχές στο επερχόμενο Trail Ride στη Μάνδρα, με μοτοσυκλέτες - έκπληξη! Αλλά και νέα αυτοκίνητα! ΟΛΟΙ οι "παλιοί", να έρθουν για βοήθεια!!! Θα χρειαστούν πολλά TAXI!

H εκκίνηση θα γίνει στην Πλατεία Γκλιάτη, στο Cafe Elia, που βρίσκεται στο δρόμο από Μάνδρα για Μελετάκι, πριν φτάσουμε στην πλατεία της Αγίας Αικατερίνης δεξιά μας, απέναντι από τα σχολεία.
www.facebook.com/Elia-Cafe-bistro

Σας περιμένουμε όλους!

 

smf  smy  redbull  amotoe sm  omae sm

dirtbikegr

Aurora-ws

planetsim b

sop17

bfgoodrich

enduronewsB

SRR17m

Newsletters

 

   

 

 

logo FIM  fimeurope

hrc-news

.