F17

Αναζητηση

es-c

OFFROAD DAYS 300X250 ALL

bikeit n1

grc m

swm m

agogos-m

.

2TRsΊσως το πιο όμορφο Trail Ride, εδώ και χρόνια, από πλευράς διαδρομής, έγινε την 1η Μαρτίου σε μια διαδρομή 95 χιλιομέτρων στην Αττική.

2ο Trail Ride | KΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 | ΚΡΥΟΝΕΡΙ LIMIT UP

Σε πανέμορφο τοπίο

Ίσως το πιο όμορφο Trail Ride, εδώ και χρόνια, από πλευράς διαδρομής, έγινε την 1η Μαρτίου στην Αττική. Σε μια διαδρομή 95 χιλιομέτρων, με μια όμορφη «πλοκή» στο Road Book που έκανε ακόμη και τα γνωστά μέρη να φαίνονται καινούργια, 80 φίλοι και φίλες με ποδήλατα, μοτοσυκλέτες, γουρούνες και αυτοκίνητα 4Χ4 ξεκίνησαν τη βόλτα με μια μοναδική παρέα!

Η βόλτα ήταν ιδανική, καθώς η λάσπη, τα καλά χώματα, οι δυσκολίες και οι ευκολίες ήταν αρμονικά συνδυασμένες ώστε να κουράσουν λίγο, αλλά να φέρουν στο τερματισμό τους περισσότερους συμμετέχοντες.

Σε μερικά σημεία η διαδρομή ήταν διπλή, αφού οι «σκληροπυρηνικοί» εντουράδες μπορούσαν να επιλέξουν μονοπάτια και στενά περάσματα σε 2 μέρη,  κατεβαίνοντας το αρχαίο μονοπάτι του Φειδιππίδη στο Μαραθώνα, και περνώντας από το γεφύρι του Haton στο Γραμματικό. Δύο μέρη σπάνιας ομορφιάς! Αποκορύφωμα όμως ήταν το Λιμανάκι του Λιμνιώνα όπου κατέληγαν τα βαγονέτα από τα λατομεία του Γραμματικού μέσα από τούνελ για να φορτωθούν στα καράβια. Εκεί βγήκαν και οι καλύτερες φωτογραφίες!

Σημαντική η παρουσία στο Trailride σύσσωμου του Vitara Club, που ανταπεξήλθε περίφημα!

Ο ποδηλατικός αγώνας ήταν ότι δυσκολότερο έχει γίνει στα Trail Ride, αφού οι βροχές των παραμονών δημιούργησαν μπόλικη λάσπη που ταλαιπώρησε του αγωνιζόμενους. Είχε μήκος 22 χιλιόμετρα στα πέριξ του Κρυονερίου, νικητής ήταν ο Βασίλης Σουχλιέρης μπροστά από τον νεαρό Ραφαήλ Μαλτούδη, ενώ ο πατήρ Τόλης Μαλτούδης συμπλήρωσε το βάθρο!

Στον τερματισμό βραβεύτηκαν οι μικρότερες μοτοσυκλέτες, όπως και οι νεοεισερχόμενοι –Rookies- στα Trail Rides, καθώς και οι «φωτογράφοι» που αποθανάτισαν τις καλύτερες στιγμές της διαδρομής, στα πιο όμορφα σημεία!

H συνέχεια θα δοθεί την 29η Μαρτίου, με μια διαδρομή που θα κυνηγήσει και πάλι τις καλύτερες φωτογραφίες, και θα ανακοινωθεί σύντομα με νέο Δελτίο Τύπου.

Τα Trail Ride του Off Road Team στηρίζουν η AJP motos, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.


20150301 135433
20150301 140825
IMG 2388
IMG 2402
IMG 2488
IMG 2563
IMG 2569
IMG 2640
IMG 2746
IMG 2763
IMG 2868
IMG 3052
IMG 3918
IMG 3919
IMG 4066
IMG 2692
IMG 2821
2TRb

2ο Trail Ride | KΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 | ΚΡΥΟΝΕΡΙ LIMIT UP

Κυνηγώντας το χιόνι!

Δεν ξέρω αν θα προλάβουμε το τοπίο χιονισμένο, όμως θα είναι σίγουρα χειμωνιάτικο!

Το σκηνικό του 2ου Trail Ride είναι ήδη κάτασπρο, και με τα χιόνια να λιώνουν και να δίνουν την θέση τους στην λάσπη, η διαδρομή θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα ακόμη και στα απλά περάσματά της!

Την Κυριακή λοιπόν, 1 Μαρτίου, επιλέγουμε να ξεκινήσουμε πάλι από το καθιερωμένο μας Limit Up στο Κρυονέρι, και να αφήσουμε για το επόμενο Trail Ride την αλλαγή της εκκίνησης, όπου ο καιρός θα μας δώσει περισσότερο χρόνο!

Η διαδρομή θα κατευθυνθεί προς την βορειοανατολική Αττική, και θα έχει μήκος 100 χωμάτινα χιλιόμετρα, με αρκετές παρακάμψεις στις λίγες δυσκολίες.

Στόχος ΟΛΩΝ είναι να ολοκληρωθεί η διαδρομή, και αφού πλέον δεν έχουμε αντίπαλο το χρονόμετρο, τι πιο ωραίο από την χαρά του τερματισμού;

Στον τερματισμό στο Κρυονέρι θα πάρουν μετάλλιο ΟΛΟΙ οι τερματίσαντες, και θα βραβευτούν οι σημαντικότερες και πιο ιδιαίτερες παρουσίες, οι μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες, η πιο παλιά, οι Rookies, οι πιο χαμένοι, οι πιο λερωμένοι κτλ…

Η πλοήγηση μπορεί να γίνει με RoadBook ή με GPS, αλλά και με καλή… παρέα! Και φυσικά μπορούν να συμμετέχουν όλων των ειδών οι μοτοσυκλέτες που διαθέτουν στοιχειωδώς χωμάτινα ελαστικά, Γουρούνες – Quad / ATV, αυτοκίνητα 4Χ4 αλλά και ποδήλατα σε μια επιλεγμένη μικρότερη αγωνιστική διαδρομή στα πέριξ του Κρυονερίου.

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 5+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 10€ για τα ποδήλατα – για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ καθώς θα κληρωθούν και δώρα από τους χορηγούς μας! Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν τα νέα AJP Enduro 240 και 250 της νεοεισαχθείσας στη χώρα μας αντιπροσωπείας!

Τα Trail Ride του Off Road Team στηρίζουν η AJP motos, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

smf  smy  redbull  amotoe sm  omae sm

dirtbikegr

Aurora-ws

planetsim b

sop17

bfgoodrich

enduronewsB

SRR17m

Newsletters

 

   

 

 

logo FIM  fimeurope

hrc-news

.