F17

Αναζητηση

es-c

OFFROAD DAYS 300X250 ALL

bikeit n1

grc m

swm m

agogos-m

.

1TRsΜε αφετηρία - και τερματισμό - το Κρυονέρι, τα 100 χιλιόμετρα της διαδρομής σε κάθε είδους τερέν, αποδείχτηκαν ιδανικά για να προσφέρουν οδηγική ευχαρίστηση, περιπέτεια, κούραση αλλά και συνεχή χαμόγελα στους συμμετέχοντες!

1ο Trail Ride | KΥΡΙΑΚΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 | ΚΡΥΟΝΕΡΙ LIMIT UP

Ιδανικό ξεκίνημα!

Τα δελτία μιλούσαν για έκτακτα καιρικά φαινόμενα, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό να αποτρέψει 80 τουλάχιστον αναβάτες να δώσουν δυναμικό παρόν στο 1ο Trail Ride της χρονιάς!

Με αφετηρία –και τερματισμό- το Κρυονέρι, τα 100 χιλιόμετρα της διαδρομής σε κάθε είδους τερέν, αποδείχτηκαν ιδανικά για να προσφέρουν οδηγική ευχαρίστηση, περιπέτεια, κούραση αλλά και συνεχή χαμόγελα στους συμμετέχοντες! Η λάσπη, τα ποταμάκια, τα μονοπάτια, οι φλαταδούρες με τα μαλακά χώματα αλλά και η απαιτητική πέτρα σε ορισμένα σημεία ήταν τα στοιχεία της μαγικής συνταγής!

Ο δυνατός αέρας ήταν ευτυχώς ζεστός, ενώ κράτησε μακριά την βροχή, αλλά ο μουντός καιρός έδινε μια εικόνα περιπέτειας στην διαδρομή! Η αφρικανική σκόνη που είχε καλύψει τον ουρανό έδινε και ένα άρωμα… Dakar!

Το ποταμάκι του Μαραθώνα χάρισε μοναδικές στιγμές στους επισκέπτες και στους φωτογράφους που απόλαυσαν ένα μοναδικό θέαμα στην προσπάθεια αυτοκινήτων, Quads, Buggies και μοτοσυκλετών να το προσπελάσουν αλώβητοι! Άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο ένιωσε την δροσιά του!

Μετά από 3 ώρες, άρχισαν να καταφτάνουν οι πρώτοι, για να ολοκληρωθεί η άφιξη δυο ώρες αργότερα από το μεγαλύτερο ποσοστό, που έφτασε το 70% από όσους ξεκίνησαν!

Στον ποδηλατικό αγώνα, που είχε μήκος 22 χιλιόμετρα στα πέριξ του Κρυονερίου, συμμετείχαν 14 αποφασισμένοι ποδηλάτες με νικητή τον νεαρό Μπάμπη Ματιάτο, οριακά μπροστά από τον συνήθη νικητή Βασίλη Σουχλιέρη που απαρνήθηκε τα Quad για χάρη του Mountain Bike, ενώ 3ος ήταν ο Σταύρος Κανελλέας που δεν αφήνει βάθρο για βάθρο όπου κι αν συμμετέχει!

Στον τερματισμό βραβεύτηκαν οι παλιότερες μοτοσυκλέτες, όπως και οι μεγαλύτερες κι οι μικρότερες, καθώς και οι αναβάτες που πρώτη φορά δοκίμασαν το παιχνίδι των Trail Ride!

H συνέχεια θα δοθεί την 1η Μαρτίου, σε μια νέα περιοχή, με μια διαδρομή που θα έχει την μορφή «Κυνήγι Θησαυρού» που θα ανακοινωθεί με νέο Δελτίο Τύπου.

Τα Trail Ride του Off Road Team στηρίζουν η AJP motos, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

pdfΑποτελέσματα Mountain Bikes

IMG 0649
IMG 0653
IMG 0679
IMG 0695
IMG 0713
IMG 0730
IMG 0763
IMG 0852
IMG 0888
IMG 0913
IMG 0935
IMG 0971
IMG 1006
IMG 1032
IMG 1188
IMG 1201
IMG 3574
IMG 3577
1TRb

1ο Trail Ride | KΥΡΙΑΚΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 | ΚΡΥΟΝΕΡΙ LIMIT UP

Ξεκινάμε!

O χειμώνας μπήκε για τα καλά, τα χιόνια άσπρισαν τα βουνά, οι βροχές έφεραν λάσπη… Ευκαιρία λοιπόν για ένα νέο ξεκίνημα για το 2015, στα παλιά – γνωστά λημέρια της Αττικής, που θα είναι αγνώριστα από ότι τα έχουμε συνηθίσει! Την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου, επηρεασμένοι από τις εκλογές και με «νωπή» εντολή, θα συναντηθούμε ως συνήθως στο Limit Up στο Κρυονέρι για να ξεκινήσουμε την φετινή μας πλοήγηση!

Η διαδρομή θα κατευθυνθεί προς την βορειοανατολική Αττική, και θα έχει μήκος 120 χωμάτινα χιλιόμετρα, με αρκετές παρακάμψεις στις λίγες δυσκολίες. Στόχος όλων μας, να ολοκληρώσουμε την διαδρομή, ή τουλάχιστον να κάνουμε όσο πιο μεγάλο κομμάτι μπορούμε!

Στον τερματισμό στο Κρυονέρι θα βραβευθούν οι σημαντικότερες και πιο ιδιαίτερες παρουσίες, οι μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες, η πιο παλιά, οι Rookies, οι πιο χαμένοι, οι πιο λερωμένοι κτλ…

Η πλοήγηση μπορεί να γίνει με RoadBook ή με GPS, αλλά και με καλή… παρέα! Και φυσικά μπορούν να συμμετέχουν όλων των ειδών οι μοτοσυκλέτες που διαθέτουν στοιχειωδώς χωμάτινα ελαστικά, Γουρούνες – Quad / ATV, αυτοκίνητα 4Χ4 αλλά και ποδήλατα σε μια επιλεγμένη μικρότερη αγωνιστική διαδρομή στα πέριξ του Κρυονερίου.

Η διάρκεια της διαδρομής θα είναι από 4- έως 5+ ώρες με άνεση. Το κόστος συμμετοχής είναι 30€ για τα αυτοκίνητα – buggies, 20€ για τις μοτοσυκλέτες και 10€ για τα ποδήλατα – για όσους δηλώσουν έγκαιρα.

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ για να κόψουμε την πίτα μας και να αναζητήσουμε τα τυχερά φλουριά! Φυσικά θα κληρωθούν και δώρα από τους χορηγούς μας! Επίσης, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να οδηγήσουν τα νέα AJP Enduro 240 και 250 της νεοεισαχθείσας στη χώρα μας αντιπροσωπείας!

Τα Trail Ride του Off Road Team στηρίζουν η AJP motos, η My-Track, το Chalidias Electrics, το GRC Power Factory, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

smf  smy  redbull  amotoe sm  omae sm

dirtbikegr

Aurora-ws

planetsim b

sop17

bfgoodrich

enduronewsB

SRR17m

Newsletters

 

   

 

 

logo FIM  fimeurope

hrc-news

.