F17

Αναζητηση

es-c

OFFROAD DAYS 300X250 ALL

bikeit n1

grc m

swm m

agogos-m

.

3MiniGPNov15s

Με έναν συγκλονιστικό αγώνα, γεμάτο εκπλήξεις, ανατροπές και πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, έκλεισε και το φετινό MiniGP Cup.

MiniGP Cup - 3ος αγώνας - Grand Finale !

Με έναν συγκλονιστικό αγώνα, γεμάτο εκπλήξεις, ανατροπές και πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, έκλεισε και το φετινό MiniGP Cup.

Στο «κλασσικό» Kartodromo στις Αφίδνες, 36 συνολικά λιλιπούτειοι, νεαροί και «εφηβικά αισθανόμενοι» αθλητές έδωσαν μια σειρά από πολύ όμορφες μάχες μπροστά σε μια πλειάδα θεατών που έσπευσαν.
Eleftheriadis Papanikolaou Peristeras

Ολη την ημέρα, τα βλέμματα ήταν στραμμένα στους 2 συνομηλίκους-μονομάχους της κατηγορίας MiniGP, στον Δημήτρη Καρακώστα (ΑΡΗΣ, Honda), και Νότη Παπαπαύλου (ΑΡΗΣ, IMR) οι οποίοι ισοβαθμούσαν στην σχετική κατάταξη. Ο αγώνας ξεκίνησε με τον ταχύτερο των δοκιμών Δ. Καρακώστα να πετάγεται μπροστά και να φτιάχνει μια αξιόλογη διαφορά (2’’) από τον Παπαπαύλου ο οποίος ξεκίνησε άσχημα και καθυστέρησε λίγο από τον πάντα ταχύ Κερκυραίο Βασίλη Κορωνάκη (ΑΜΑ, Kayo). Στα μέσα του αγώνα ο Καρακώστας καθυστέρησε λίγο στην προσπέραση ενός πιο αργού αθλητή ενώ ταυτόχρονα ο Παπαπαύλου εξαπέλυσε μια φοβερή επίθεση και γυρνώντας σταθερά κάτω από το όριο των 52’’ (κατέβασε το απόλυτο ρεκόρ της πίστας στο 51,766’’) έφτασε στον τροχό του Καρακώστα. Με την αγωνία στο ζενίθ και με αυτή την σειρά, οι 2 αθλητές, γυρίζοντας κάτω από τα 52’’ και οι δύο, μπήκαν στο τελευταίο γύρο, ο Καρακώστας μπλέχτηκε ξανά στο ντουμπλάρισμα αθλητή και ο καιροφυλακτών Παπαπαύλου βρήκε την ευκαιρία, πέρασε και τους 2 συναθλητές του και τέθηκε επικεφαλής.
Kamzelis Start Crash
Ετσι ο Καρακώστας αναγκάστηκε να τα παίξει «όλα για όλα» στην προτελευταία στροφή του αγώνα για να εισπράξει μια, ανώδυνη ευτυχώς, πτώση ενώ ο Παπαπαύλου πανηγύριζε τον 2ο του τίτλο στα 3 χρόνια του θεσμού. Λίγο νωρίτερα, και ο Β. Κορωνάκης είχε μια ανώδυνη πτώση και εγκατέλειψε ανοίγοντας τον δρόμο για άνοδο στο βάθρο των αδελφών Χάλαρη, του Στέλιου και του Γιάννη (αμφότεροι ΛΕΜΟΤ, IMR).

Για άλλη μια φορά οι καταπληκτικοί παίδες της κατηγορίας KidGP συνεπήραν το κοινό με την ταχύτητα και τον αυθορμητισμό τους. Κάνοντας 3 στα 3, ο μόνος στο 2015, ο Βασίλης Παντελεάκης (ΑΡΗΣ, Blata) πανηγύρισε για την νίκη και την κατάκτηση του τίτλου (σημείωσε νέο ρεκόρ ταχ. γύρου κατηγορίας – 1:02.290). Ανεβασμένος ο λιλιπούτειος εκπρόσωπος της Δωδεκανήσου, ο Σπύρος Φουρθιώτης (Ομάδα65, Blata) κατέκτησε την πρώτη του δευτεριά ενώ ο συνήθης ύποπτος, ο Γιάννης Περιστεράς (ΛΕΜΟΤ, Blata) κατάφερε να φτάσει στην 3η θέση παρά την πτώση του στον 2ο γύρο. Τέταρτος ο Αγγελος Μερεμέτης (ΦΙΑΜ, Blata) δεν απειλήθηκε από τον αργοπορημένο αλλά επερχόμενο Χρήστο Κώτση (ΑΡΗΣ, Blata) που άφησε τον Κωστάκη Τσόκαλη στην 6η θέση. Απόλυτα επιτυχημένη η πρώτη εμφάνιση του Ευθύμη Μπούστα (γιός του πολυπρωταθλητή μας) που δεν αγχώθηκε από το τεχνικό πρόβλημα και την καθυστέρηση ελάχιστα πριν την εκκίνηση του αγώνα.
NikosKarakostas

Επεισοδιακός ο αγώνας και στην «ενδιάμεση» κατηγορία MiniGP1 όπου ο Θεσσαλονικιός Απόστολος Καμζέλης (ΜΟΒΕ, Metrakit) τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του στην επεισοδιακή (πτώση πάνω στην γραμμή) εκκίνησή του ενώ ο πάντα αποφασισμένος Νίκος Ελευθεριάδης (Ομάδα65, IMR) τέθηκε επικεφαλής και παρά την ασφυκτική πίεση του Χρήστου Παπανικολάου (ΑΡΗΣ, Kayo) και του Γιάννη Περιστερά (ΛΕΜΟΤ, IMR) σε όλο τον αγώνα, πανηγύρισε την 1η του νίκη στα 2 χρόνια συμμετοχή του στον θεσμό!  Κυπελλούχος 2015 ο πάντα γρήγορος Χ. Παπανικολάου ιδιαίτερα ανεβασμένος και ο Γιάννης Περιστεράς που βελτίωσε τον ταχ. γύρο του κατά 1’’ !

Το αγωνιστικό έναυσμα είχαν δώσει νωρίτερα οι αθλητές με τα «θηριάκια» της κατηγορίας Open Pitbikes όπου ο Νίκος Καρακώστας (ΑΡΗΣ, Honda) «πάτησε» πάνω στην εμπειρία των διεθνών συμμετοχών του και κατέκτησε με πειστικό τρόπο την 1η νίκη στην καριέρα του. Λίγο πιο πίσω, ο Απόστολος Λιάκος (Ομάδα65, IMR) προσπάθησε να ακολουθήσει και να πιέσει τον Καρακώστα στους πρώτους γύρους απομακρυνόμενος από τον Αντώνη Καλέμη (Ομάδα65, IMR) που ξέφυγε από την ασφυκτική τριπλή μονομαχία των Νίκου Λιόλιου (Ομάδα65, IMR), Θεοφάνη Μίχα (Ομάδα65, Kayo) και Μάνου Φασουλάκη (Ομάδα65, IMR). Οδηγώντας χωρίς ρίσκα, ο Μάριος Κασάπης (Ικαρος, Monster Pro) έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου συνεχίζοντας την μακριά παράδοση επιτυχιών των αθλητών από τη Ρόδο στον μοτοαθλητισμό.
Papapavlou flag

Σταθερή αξία σε όλη την χρονιά ο Σωτήρης Στυλιάδης (Ομάδα65), επισφράγισε την κατάκτηση του τίτλου στο ιδιαίτερα δημοφιλες IMR Cup (ξανά ρεκόρ συμμετοχών) με μια νίκη παρά την πίεση του ταχύτατου Γιάννη Λογοθέτη (Ομάδα65) ο οποίος τον ακολούθησε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ενας μικρός χαμός έγινε για την 3η θέση εδώ, θέση που πήγε τελικά στον Ανδρέα Φετάνη (Ομάδα65) που πέρασε τον σταθερό Μανώλη Τανή (Ομάδα65) οποίος άντεξε στην πίεση των επερχόμενων Δάνου Μπαξίσογλου και Σπύρου Καραγιάννη (αμφότεροι της ΛΕΜΟΤ). Ο πατήρ Γρηγόρης Ελευθεριάδης (Ομάδα 65) κατάφερε και άφησε πίσω του τους μονομάχους Σπύρο Γιαννίκο (πρωτομεμφανιζόμενος Ροδίτης) και Νίκο Παναγιωτόπουλο (Ομάδα 65).
Styliadis

Όχι μόνο αδιαμαρτύρητα αλλά και με ευχαρίστηση δέχθηκαν όλοι την καθυστέρηση των απονομών για να παρακολουθήσουν, στην πιο γεμάτη από ποτέ αίθουσα του φιλόξενου Kartodromo, τον πολυαναμενόμενο τελευταίο αγώνα των MotoGP για να κλείσει, αμέσως μετά, ο αγώνας και η χρονιά με παιδικά, γέλια και χαμόγελα, πειράγματα, κομφετί και χειροκροτήματα.

Ευχαριστούμε το Moto&Rider, το Moto&Bike TV, την IMR για τις φωτό και την KTM SEE την ευγενική υποστήριξη.

Αποτελέσματα στο www.chronotech.gr, βαθμολογία στο www.minigp.gr

Panteleakis Champ

3MiniGPNov15b

MiniGP Cup - 3ος αγώνας - Νέα ημερομηνία @ Kartodromo

Μετά την αναγκαστική αναβολή λόγω κακοκαιρίας, ο Σύλλογός μας ανακοινώνει ότι ο αγώνας θα διοργανωθεί στις, 8 Νοεμβρίου Kartodromo και τίποτα δεν έχει αλλάξει στο αγωνιστικό επίπεδό. Ετσι έχουμε αγωνία στο κατακόρυφο !!

Με τους τίτλους να κρίνονται όλοι στον τελευταίο αγώνα και με αθλητές να ισοβαθμούν και να ετοιμάζονται σκληρά, θα εξελιχθεί ο 3ος και τελευταίος για το 2015 αγώνας του μοναδικού MiniGP Cup. Στο αμφιθεατρικό Kartodromo  στις Αφίδνες, οι λιλιπούτειοι, έφηβοι αλλά και οι μεγαλύτεροι αθλητές του IMR Cup, θα δώσουν τα πάντα για το θριαμεβυτικό κλείσιμο του 2015 αλλά και για να κλέψουν τις εντυπώσεις εν όψει του 2016.

Φυσικά το ενδιαφέρον είναι εστιασμένο στους 2 πρωταγωνιστές της κατηγορίας MiniGP (14-17 ετών) όπου ο Δημήτρης Καρακώστας και ο Νότης Παπαπαύλου θα μονομαχήσουν για το τίτλο ερχόμενοι στον τελευταίο αγώνα ισοβαθμόντας απόλυτα, έχοντας ακόμα και τον ίδιο αριθμό νικών και δεύτερων θέσεων.

Στην κατηγορία MiniGP1 (9-13 ετών) ο Χρήστος Πανικολάου έχει το προβάδισμα αλλά οι Νίκος Ελευθεριάδης και Γιάννης Περιστεράς ισοβαθμούν στην 2η θέση για την οποία θα παλέψουν επι ίσοις όροις έχοντας φυσικά τον νού του και στον Παπανικολάου αφού μαθηματικά έχουν ελπίδες και για τον τίτλο.

Θεωρητικές ελπίδες για τίτλο έχει ο Γιάννης Περιστεράς και στην κατηγορία KidGP (7-10 ετών) όπου όμως ο Βασίλης Παντελεάκης έχει δείξει ότι «δεν σηκώνει μύγα στο σπαθίθ του» !!

Στο IMR Cup και στην ομώνυμη κατηγορία, ο τίτλος μεν έχει κριθει υπέρ του Σωτήρη Στυλιάδη ο οποίος βεβαίως και θέλει να κλείσει θριαμβευτικά την χρονιά με τον σταθερά ανερχόμενο Γιάννη Λογοθέτη και τον πολυέμπειρο Γρηγόρη Ελευθεριάδη να δηλώνουν έτοιμοι για όλα. Όλα ανοικτά και στην κατηγορία των ταχύτατων μικρών μοτοσυκλετών, των Open Pit Bikes, όπου ο Ροδίτης Μάριος Κασάπης πρέπει να αποφύγει το λάθος γιατί τα φιλαράκια, ο Νίκος Λιόλιος και ο Μάνος Φασουλάκης που μονομαχούν για την 2η θέση του Κυπέλλου, καιροφυλακτούν!!
-----------------------------------------------

3ος αγώνας – 11 Οκτωβρίου Kartodromo

Καιρού μη επιτρέποντος….

Με την κακοκαιρία του περασμένου Σαββατοκύριακου να επηρεάζει αρνητικά τις συνθήκες που θα πρέπει να αγωνίζονται παιδιά και έφηβοι του δίτροχου μηχανικού αθλητισμού, η Οργανωτική Επιτροπή του τελευταίου αγώνα για το MiniGP Cup 2015 αποφάσισε την αναβολή του αγώνα, για νέα ημερομηνία στις αρχές Νοεμβρίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες για την ουσιαστική συμμετοχή και συνεργασία τους και θα επανέλθει με επίσημη ανακοίνωση την ερχόμενη εβδομάδα για την οριστική διεξαγωγή του εν λόγω αγώνα ο οποίος και θα κρίνει τους τιτλούχους για το 2015!.

Μένουμε όλοι στις επάλξεις !!

smf  smy  redbull  amotoe sm  omae sm

dirtbikegr

Aurora-ws

planetsim b

sop17

bfgoodrich

enduronewsB

SRR17m

Newsletters

 

   

 

 

logo FIM  fimeurope

hrc-news

.